Erkenning voor de collega’s aan het front!

Dag collega, lid van ACV Puls,

De medewerkers van de kantoren en het EBC ontvangen hun kerstcadeau van de directie vroeg dit jaar.
Geen consumptiecheque waarbij je moeten zoeken om die te besteden, maar een concreet en waardevol geschenk. Een geschenk dat rust biedt en het familiale leven aandacht schenkt.

De kantoormedewerkers mogen dit jaar 24 en 31 december tussen hun naasten doorbrengen en krijgen deze dagen als extralegaal verlof.
Voor de interne medewerkers van het EBC is er op 24 én 26 december geen dienst. Op 31 december bemannen deze collega’s tot 12h30 de telefoon en kunnen daarna ook genieten van een rustgevend eindejaar.

ACV Puls heeft de voorbije maanden de noodkreten gehoord en meegenomen naar het sociaal overleg: vermoeide medewerkers die niet konden thuiswerken en de dienst bleven uitmaken in de frontlijn smeekten om erkenning. We hebben bij elke gelegenheid, aan elke onderhandelingstafel, een duidelijke waardering van de directie gevraagd voor deze collega’s Het doet ons dan ook groot plezier om zo’n mooi resultaat te zien. Op een avond wanneer de maatregelen van de overheid weinig hoop geven voor de feestdagen, lazen we met blijdschap deze boodschap.

We gunnen het onze collega’s in de front van harte.

Maandenlang hebben ze elke dag met het risico op besmetting, met problemen rond kinderopvang, … de kantoren en EBC’s laten draaien.
Een dikke merci en eindelijk ook gewaardeerd als resultaat van goed sociaal overleg!

We begrijpen dat er nog vragen en onduidelijkheden zijn, maar staan zeker klaar om je bijkomend te informeren of te helpen.
Ongetwijfeld komen er ook nog verdere instructienota’s.

#WelistenWecareWeact

Je team van ACV Puls